Recept

Kycklingpasta med spenat och parmesan

Viva Italia med den här snabblagade och smakrika kycklingpastan. Riv gärna över parmesan före servering för extra mycket italienkänsla!

Gör såhär

  1. Börja med att koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
  2. Strimla kycklingköttet. Fräs det i smör-&rapsolja i en stekpanna, salta och peppra..
  3. Rör ner crème fraiche och låt koka ihop ca 5 min. Vänd ner spenaten och blanda med pastan. Servera direkt.

Receptkreatör: Arla

Ingredienser

4 personer

400 g kycklinglårfilé
300 g pasta
250 g babyspenat
2 dl Crème fraiche med smak av parmesan & vitlök
Smör
1 tsk salt
1 krm svartpeppar

Fylliga och krämiga vita viner

2018 Estate Chardonnay, Paul Cluver

Elgin219 kr

2018 Family White, Badenhorst Family Wines

Swartland269 kr