Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. När du använder vår webbsida godkänner du vår integritetspolicy.
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på sajten.
Recept
Kycklingpasta med spenat och parmesan

Viva Italia med den här snabblagade och smakrika kycklingpastan. Riv gärna över parmesan före servering för extra mycket italienkänsla!
Gör såhär
- Börja med att koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
- Strimla kycklingköttet. Fräs det i smör-&rapsolja i en stekpanna, salta och peppra..
- Rör ner crème fraiche och låt koka ihop ca 5 min. Vänd ner spenaten och blanda med pastan. Servera direkt.
Receptkreatör: Arla
Ingredienser
4 personer
400 g kycklinglårfilé
300 g pasta
250 g babyspenat
2 dl Crème fraiche med smak av parmesan & vitlök
Smör
1 tsk salt
1 krm svartpeppar