01 september 2023

Tryffelsvinet 20 år – Margaux Barjou

Margaux Barjou är en av våra rutinerade produktchefer – född och uppvuxen i franska Bordeaux. Margaux hittar man ofta på en surfbräda på stränder runt om i världen och förutom sport och vin är hon också hela Tryffelsvinets franskalärare som alltid bidrar till stämningen på kontoret. Här lär du känna Margaux bättre!

Lär känna personalen – Margaux Barjou

Vad är din titel på Tryffelsvinet?
”Product manager – I take care of our producers from France, Australia and USA.”

Hur länge har du jobbat på Tryffelsvinet?
”One year now, so since the fall of 2022.”

Vad har du gjort innan?
”I have previously worked at other wine importers as a product manager, and before that I was finishing my master’s degree in Bordeaux”

Finns det någon rolig kuriosa som många inte känner till om dig?  
”Sounds too “cliché” to be true but my parents have actually named me Margaux after the famous Château Margaux in Bordeaux.

Vad definierar ett riktigt Tryffelsvin för dig?
”A fine and rare wine that has been dug out with care and passion.”

Vilket är ditt roligaste minne med Tryffelsvinet?
”This years summer party, sharing some great wines and great laughs with the whole team!”

Vilket vin drack du senaste från Tryffelsvinet?
”Julien Sunier Fleurie, from an organic and biodynamic vineyard, complex fresh and elegant, the modern approach of Beaujolais in all its splendour. ”

Margaux tipsar

”Vinet jag drack senast”

Tryffelsvinet tipsar

Lär känna personalen

Tryffelsvinet 20 år – Anna Rönngren

Anna Rönngren kommer från Värmländska Grums, bor i Spånga och har ett hus på en potatisåker i finska Österbotten. På Tryffelsvinet är hon vår vinklubbs- och contentansvariga orddribblare som mår som bäst när hon får dricka gott, äta chips och lyssna på Simon & Garfunkel. Här lär du känna Anna bättre!

Läs mer

Tryffelsvinet 20 år – Nikita Mooij

Nikita Mooij är en av två värmlänningar på kontoret, har rötter i Holland och brinner för Sydafrika. Till vardags är hon en av Tryffelsvinets skickliga produktchefer men är också en jäkel på excel, blindprovning och sport. När Nikita inleder en mening med ”Har jag berättat om den gången när jag…” så vet man att det alltid kommer en riktig toppenhistoria. Här lär du känna Nikita lite bättre!

Läs mer

Tryffelsvinet 20 år – Emil Wetterlind Hofgård

Emil Wetterlind Hofgård är Tryffelsvinets fantastiske produktkoordinator som ser till att våra viner hamnar där de ska – en långt mer komplicerad uppgift än man kan tro. På fritiden hittar man Emil i replokalen eller på gymmet, men han är också vår egen grillmästare och den på Tryffelsvinet som har flest husdjur och som bor längst ut på landet. Här lär du känna Emil bättre!

Läs mer

Tryffelsvinet 20 år – Lina Holm

Lina Holm är Tryffelsvinets stora champagneälskare och bubbelfanatiker som också är riktigt vass på träning, fotografering och odling. På Tryffelsvinet är hon vår ovärderliga event- & produktkordinator, och trots att hon är den senaste att ansluta till teamet kan vi inte tänka oss kontoret utan vår liv-Lina. Här lär du känna Lina lite bättre!

Läs mer

Tryffelsvinet 20 år – hur allt startade

Vi fångade Tryffelsvinets grundare Stefan Schlyter mellan en av sina golfrundor i Portugal där han numera bor för att fråga om hur allting startade för 20 år sedan. Varför just namnet ”Tryffelsvinet”, vilka minnen sticker ut mest, vilka producenter har varit med från början och vilka viner från Tryffelsvinet har han alltid hemma i Vinkylen? Du hittar svaren här!

Läs mer