01 september 2023

Tryffelsvinet 20 år – Emil Wetterlind Hofgård

Emil Wetterlind Hofgård är Tryffelsvinets fantastiske produktkoordinator som ser till att våra viner hamnar där de ska – en långt mer komplicerad uppgift än man kan tro. På fritiden hittar man Emil i replokalen eller på gymmet, men han är också vår egen grillmästare och den på Tryffelsvinet som har flest husdjur och som bor längst ut på landet. Här lär du känna Emil bättre!

Lär känna personalen – Emil Wetterlind Hofgård

Vad är din titel på Tryffelsvinet?
”Produktkoordinator. Jag synkar alla data i våra system och ser till att våra produkter hamnar i dina händer.”

Hur länge har du jobbat på Tryffelsvinet?
”Strax under 3 år, sedan vintern 2020.”

Vad har du gjort innan?
”Jag har i stort sett arbetat på Systembolaget under hela mitt vuxna liv, men jag har också studerat till bartender i Grythyttan och sommarjobbat i köket på Ikea och serverat tusentals köttbullar.”

Finns det någon rolig kuriosa som många inte känner till om dig?
”Jag har spelat instrument sedan jag var 12 år och tävlar i bodybuilding.”

Vad definierar ett riktigt Tryffelsvin för dig?
”Ett Tryffelsvin är en person som älskar att njuta i vardagen och låter sig själv göra det. Varför vänta till helgen? Gå på en konsert på en tisdag, vinprovning på en onsdag och ät på restaurang på en torsdag. Varför inte?”

Vilket är ditt roligaste minne med Tryffelsvinet?
”När vi var på personalresa i Åre och red hästar på fjället!”

Vilket vin drack du senaste från Tryffelsvinet?
”Crystallum Ferrum Chardonnay 2021. OTROLIGT bra vin. Den lanseras ju i årgång 2022 under oktober för den som är sugen.”

Emil tipsar

”Vinet jag alltid har hemma”

kommer snart

2023 Ferrum Chardonnay, Crystallum

Walker Bay399 krLanseringsdatum: 04/10Beställ vinet

Tryffelsvinet tipsar

Lär känna personalen

Tryffelsvinet 20 år – Lina Holm

Lina Holm är Tryffelsvinets stora champagneälskare och bubbelfanatiker som också är riktigt vass på träning, fotografering och odling. På Tryffelsvinet är hon vår ovärderliga event- & produktkordinator, och trots att hon är den senaste att ansluta till teamet kan vi inte tänka oss kontoret utan vår liv-Lina. Här lär du känna Lina lite bättre!

Läs mer

Tryffelsvinet 20 år – Anna Rönngren

Anna Rönngren kommer från Värmländska Grums, bor i Spånga och har ett hus på en potatisåker i finska Österbotten. På Tryffelsvinet är hon vår vinklubbs- och contentansvariga orddribblare som mår som bäst när hon får dricka gott, äta chips och lyssna på Simon & Garfunkel. Här lär du känna Anna bättre!

Läs mer

Tryffelsvinet 20 år – hur allt startade

Vi fångade Tryffelsvinets grundare Stefan Schlyter mellan en av sina golfrundor i Portugal där han numera bor för att fråga om hur allting startade för 20 år sedan. Varför just namnet ”Tryffelsvinet”, vilka minnen sticker ut mest, vilka producenter har varit med från början och vilka viner från Tryffelsvinet har han alltid hemma i Vinkylen? Du hittar svaren här!

Läs mer

Tryffelsvinet 20 år – Margaux Barjou

Margaux Barjou är en av våra rutinerade produktchefer – född och uppvuxen i franska Bordeaux. Margaux hittar man ofta på en surfbräda på stränder runt om i världen och förutom sport och vin är hon också hela Tryffelsvinets franskalärare som alltid bidrar till stämningen på kontoret. Här lär du känna Margaux bättre!

Läs mer

Tryffelsvinet 20 år – Nikita Mooij

Nikita Mooij är en av två värmlänningar på kontoret, har rötter i Holland och brinner för Sydafrika. Till vardags är hon en av Tryffelsvinets skickliga produktchefer men är också en jäkel på excel, blindprovning och sport. När Nikita inleder en mening med ”Har jag berättat om den gången när jag…” så vet man att det alltid kommer en riktig toppenhistoria. Här lär du känna Nikita lite bättre!

Läs mer