06 december 2023

Tryffelsvinet silvermedaljör i ”Årets importör” 2023

Tryffelsvinet kammade hem andraplaceringen i den tunga kategorin ”Årets importör” 2023 när den årliga galan Årets Vin(n)are gick av stapeln den 6 december på Skeppsholmen i Stockholm

Ett fyrfaldigt leve för Tryffelsvinet!

Tryffelsvinets team kunde inte vara stoltare när detta kvitto på att vårt hårda arbete burit frukt avslöjades på plats på galan. Det är en stor ära att bland Sveriges alla hundratals vinimportörer få denna fina utmärkelse. Ett stort tack till juryn och Allt om Vin, men framförallt – ett stort tack till våra vinklubbsmedlemmar som är vår stora motivationskälla till att alltid bli bättre och ligga i framkant!

𝐉𝐮𝐫𝐲𝐧𝐬 𝐦𝐨𝐭𝐢𝐯𝐞𝐫𝐢𝐧𝐠:
”För att med stilsäker förmåga nosa upp goda viner, ofta med klassiska förtecken. En alltigenom kvalitetsmedveten och passionerad importör som alltid levererar.”

Tryffelsvinet tipsar

Våra bästa firarviner

2021 Kaapse Vonkel Brut, Simonsig Estate

Stellenbosch179 kr

2020 Cuvée Royale Blanc de Blancs, Simonsig Estate

Stellenbosch219 kr

2017 Blanc de Noirs Brut Nature, Philipp Kuhn

Pfalz339 kr

NV Brut, Champagne Thiénot

Champagne499 kr

NV Brut Blanc de Blancs, Champagne Thiénot

Champagne629 kr

2012 Brut Vintage, Champagne Thiénot

Champagne699 kr

2015 Brut Vintage, Champagne Thiénot

Champagne649 kr

2008 Cuvée Alain Thiénot Brut, Champagne Thiénot

Champagne1099 kr

Tryffelsvinet tipsar

Mer spännande läsning

Vad dricker man till påskmaten?

Äntligen är det dags för påskäggsjakt, blåkullaturer och förhoppningsvis några dagars ledighet. Den traditionella påskmaten tarvar såklart sina drycker och Tryffelsvinet har de bästa tipsen på vad du skall dricka till!

Läs mer

Vinets dag 22 januari – varför firar man?

Att fira vinets dag är en tradition som sträcker sig ända tillbaka till medeltiden då vinmakare och vingårdsarbetare började tillbe Saint Vincent som sitt skyddshelgon. Men vem var då denne Saint Vincent, och varför är han förknippad med vin? 

Läs mer

Tryffelsvinet levererar Nobelvinet 2023!

Efter många månaders planering och hemlighetsmakeri är det äntligen avslöjat att Tryffelsvinet fått den stora äran att leverera 2023 års Nobelvin; 𝟐𝟎𝟐𝟏 𝐌𝐚𝐫𝐬𝐚𝐧𝐧𝐚𝐲 från Bourgognelegendarerna 𝐃𝐨𝐦𝐚𝐢𝐧𝐞 𝐓𝐫𝐚𝐩𝐞𝐭!

Läs mer