06 december 2023

Tryffelsvinet silvermedaljör i ”Årets importör” 2023

Tryffelsvinet kammade hem andraplaceringen i den tunga kategorin ”Årets importör” 2023 när den årliga galan Årets Vin(n)are gick av stapeln den 6 december på Skeppsholmen i Stockholm

Ett fyrfaldigt leve för Tryffelsvinet!

Tryffelsvinets team kunde inte vara stoltare när detta kvitto på att vårt hårda arbete burit frukt avslöjades på plats på galan. Det är en stor ära att bland Sveriges alla hundratals vinimportörer få denna fina utmärkelse. Ett stort tack till juryn och Allt om Vin, men framförallt – ett stort tack till våra vinklubbsmedlemmar som är vår stora motivationskälla till att alltid bli bättre och ligga i framkant!

𝐉𝐮𝐫𝐲𝐧𝐬 𝐦𝐨𝐭𝐢𝐯𝐞𝐫𝐢𝐧𝐠:
”För att med stilsäker förmåga nosa upp goda viner, ofta med klassiska förtecken. En alltigenom kvalitetsmedveten och passionerad importör som alltid levererar.”

Tryffelsvinet tipsar

Mer spännande läsning

Vad dricker man till midsommarmaten?

En av våra mest älskade traditioner står för dörren med dignande bord och kylda snapsar.  Snart får vi åter snöra på oss folkdräkten och rätta till knätofsarna innan vi ger oss in i dansen kring stången, klättrar över gärdsgårdar och tävlar om vem som kan hoppa säck snabbast. Men vad dricker man på midsommar? Vi har tipsen på hur man förhöjer maten med den rätta drycken!

Läs mer

Tryffelsvinets ultimata grillguide del 1

Nötkött. Lagom till att grillsäsongen sätter igång kommer Tryffelsvinets ultimata grillguide – vi kompletterar givetvis med de bästa vintipsen.

Läs mer

Tryffelsvinets ultimata grillguide del 2

Fisk och vegetariskt. Lagom till att grillsäsongen sätter igång kommer Tryffelsvinets ultimata grillguide – vi kompletterar givetvis med de bästa vintipsen.

Läs mer